Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Kristijn

Ik ben Kristijn en mede-oprichter van “Inspirited”. Van origine ben ik muziektherapeute en heb veel in de psychiatrie gewerkt. Daarnaast heb ik mij op spiritueel vlak op een veelzijdige wijze ontwikkeld. Wat ik kan bieden tijdens jouw reis is zachte en intieme begeleiding. Daarbij ligt mijn focus vooral puur op het “zijn”. Ik vind het belangrijk dat  je je vrij kunt voelen, jezelf kunt uiten op jouw manier  en hierdoor tot je diepe gevoelens kunt komen. Alles mag er van mij zijn, boosheid, verdriet, plezier, noem maar op. Ik werk hoofdzakelijk vanuit mijn intuïtie zowel op muzikaal vlak als bij mijn persoonlijke begeleiding  en probeer zo veel mogelijk open te staan voor jouw intentie.

 

Rutger

Ik ben Rutger en  mede-oprichter van “Inspirited”. Naast begeleider in Ayahuasca ben ik bezielingscoach. Ik daag mijn clienten het uiterste uit hun zelf te halen. Daarmee doel ik op het ontwikkelen van bijvoorbeeld meer vitaliteit, creativiteit, levenskracht, passie en volharding. Ik gebruik hier voor zowel intuitieve middelen zoals bezielingsplaten en familie opstelling,  als meetgereedschap zoals het enneagram. Tijdens de Ayahuasca ceremonie mag je van mij verwachten, dat ik jou warm ondersteun en begeleid, zodat jij jouw reis kunt maken zoals jij dat wilt. Daarnaast begeleid ik jou met veel liefde door je reis met akoestisch gitaarspel. Ik zal er voor je zal zijn zowel in het voor- als natraject om zo, samen met jou, antwoorden op je vragen te vinden. Het lijkt mij super gaaf om samen met jou een traject in te gaan, om allebei mooie dingen mee te maken en weer een hoop van elkaar te mogen leren.